Κινούμενη Gifs της DiC

καλύτερα gifs της DiC

Καλώς ήρθατε στο Gifmania
Παιχνιδια Προφύλαξη οθόνης Γραμματοσειρές Χρωματισμός σελίδες Wallpapers για iPhone

DiC Gifs

Έχουμε 76 gifs της DiC στην Gifmania.gr
Κινούμενη Gifs του DiC και εικόνες

DiC!

Εικόνες της DiC

Δωρεάν συλλογή για να κατεβάσετε δωρεάν κινούμενη gifs της DiC. Μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα όλες τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις του PowerPoint, για σας σχεδιασμός ιστοσελίδων, για να εμψυχώσει το περιεχόμενο του blog竗䔸ͩ旌瘺Љ䏴ͩ旌瘺DiC Entertainment ήταν ένα στούντιο κινουμένων σχεδίων για την τηλεόραση που δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο το 1971. Το νόημα των λέξεων DIC ήταν διάδοσης, πληροφόρησης και επικοινωνίας. Κινηματογράφου και τηλεόρασης της εταιρείας παραγωγής.

Τέχνες Clip της DiC

Κινούμενη εικόνες της DiC

Τα καλύτερα gifs της DiC να χρησιμοποιούν ως κινούμενη κάρτες ή να μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, Google + ή το Twitter. Η εταιρεία παρήγαγε κινούμενα σχέδια και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Η εταιρεία έχει περάσει από πολλούς ιδιοκτήτες, όπως η Warner Bros, ο RTL ή Disney. Το απίστευτο κόσμο της ΔΕΠ, ΔΕΠ. Οπτικοακουστικών μέσων, DiC Enterprises, DIC Animation Πόλη και DIC Productions.

Δωρεάν απεικονίσεις DiC να χρησιμοποιούν σε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν όλες τις φωτογραφίες και εικονογραφήσεις κινούμενη gifs που θέλετε. Έκανε πολλές επιτυχία σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του '70 μέχρι τη δεκαετία του 2000 που είχαν απορροφηθεί από άλλο παραγωγό. Η εταιρεία παρήγαγε πολλές σειρές κινουμένων σχεδίων και ειδικών τηλεόραση.

DiC

Εικόνες και κινούμενα gifs της DiC που μπορείτε να βάλετε σε θέσεις εργασίας, κειμένου και ιστοσελίδων. Γραφικό υλικό για τους σχεδιαστές και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Για τους φοιτητές εικονογράφους, και τους επαγγελματίες. DIC Οπτικοακουστικά ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα τους. Αγοράστηκε από την τηλεοπτική εταιρεία του Λουξεμβούργου. Διαθέτουν, επίσης, ταινίες κινουμένων σχεδίων.

DiC γραφικών που έχετε στη διάθεσή σας, αν κάνετε μια ιστοσελίδα του DiC ή την εργασία, μια έκθεση ή οποιαδήποτε έγγραφα που απαιτούνται έργα τέχνης. Επιπλέον, το σύνολο γκαλερί μας μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο gifs. DIC Entertainment είναι αναδιατύπωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ABC αγοράζει την εταιρεία και αυτή με τη σειρά που αγοράζονται από την εταιρεία Disney, έτσι ώστε Entertainment Δεκέμβρη γίνεται η ιδιοκτησία της Disney, που πωλούνται πίσω στην αρχική του ιδιοκτήτη του.