Κινούμενη Gifs της Citroën

καλύτερα gifs της Citroën

Καλώς ήρθατε στο Gifmania
Παιχνιδια Προφύλαξη οθόνης Γραμματοσειρές Χρωματισμός σελίδες Wallpapers για iPhone

Citroën Gifs

Έχουμε 1 gifs της Citroën στην Gifmania.gr
Κινούμενη Gifs του Citroën και εικόνες

Citroën!

Εικόνες της Citroën

Δωρεάν συλλογή για να κατεβάσετε δωρεάν κινούμενη gifs της Citroën. Μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα όλες τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις του PowerPoint, για σας σχεδιασμός ιστοσελίδων, για να εμψυχώσει το περιεχόμενο του blog竗䔸ͩ旌瘺Љ䏴ͩ旌瘺Citroën είναι μια μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, μέλος του ομίλου PSA Peugeot Citroën, και ιδρύθηκε το 1919 από τον Γάλλο βιομήχανο André-Gustave Citroën. Ήταν η πρώτη μαζική παραγωγή αυτοκινήτων της εταιρείας εκτός των ΗΠΑ.

Τέχνες Clip της Citroën

Κινούμενη εικόνες της Citroën

Τα καλύτερα gifs της Citroën να χρησιμοποιούν ως κινούμενη κάρτες ή να μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, Google + ή το Twitter. Citroën κερδίσει τη φήμη για την επαναστατική τεχνολογία και την καινοτομία (η οποία αντανακλάται στο σλόγκαν της εταιρείας «créative technologie") από την αρχή, όταν André-Gustave Citroën εισήγαγε την πρώτη μαζική βιομηχανική παραγωγή των οχημάτων εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δωρεάν απεικονίσεις Citroën να χρησιμοποιούν σε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν όλες τις φωτογραφίες και εικονογραφήσεις κινούμενη gifs που θέλετε. Το 1924, η Citroën παρήγαγε το πρώτο all-χάλυβα σώμα αυτοκινήτων στην Ευρώπη, η Β-10, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο Β2, βελτιώθηκε μόνο και πλήρως κατασκευασμένες από χάλυβα. Έφθασε η παραγωγή της 400 οχήματα την ημέρα το 1928, η οποία ήταν τότε το ένα τρίτο της γαλλικής παραγωγής αυτοκινήτων.

Citroën

Εικόνες και κινούμενα gifs της Citroën που μπορείτε να βάλετε σε θέσεις εργασίας, κειμένου και ιστοσελίδων. Γραφικό υλικό για τους σχεδιαστές και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Για τους φοιτητές εικονογράφους, και τους επαγγελματίες. Το 1934, η Citroën καινοτόμησε για άλλη μια φορά με την avant της έλξης, το πρώτο αυτοκίνητο με κίνηση στους εμπρός τροχούς στον κόσμο μαζικής παραγωγής, και ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα να διαθέτουν αυτοφερόμενο αμάξωμα τύπου. Το κόστος ανάπτυξης ήταν πολύ υψηλό και Citroën κήρυξε πτώχευση αργότερα εκείνο το έτος, δηλώνοντας Michelin ως ο νέος ιδιοκτήτης.

Citroën γραφικών που έχετε στη διάθεσή σας, αν κάνετε μια ιστοσελίδα του Citroën ή την εργασία, μια έκθεση ή οποιαδήποτε έγγραφα που απαιτούνται έργα τέχνης. Επιπλέον, το σύνολο γκαλερί μας μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο gifs. Το 1954 παρήγαγε το πρώτο Citroën υδροπνευματική σύστημα ανάρτησης αυτοεπιπεδούμενο του κόσμου, στη συνέχεια, το 1955 η επαναστατική Citroën DS, το πρώτο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο παραγωγής με δισκόφρενα.