Κινούμενη Gifs της Pontiac

καλύτερα gifs της Pontiac

Καλώς ήρθατε στο Gifmania
Παιχνιδια Προφύλαξη οθόνης Γραμματοσειρές Χρωματισμός σελίδες Wallpapers για iPhone

Pontiac Gifs

Έχουμε 11 gifs της Pontiac στην Gifmania.gr
Κινούμενη Gifs του Pontiac και εικόνες

Pontiac!

Εικόνες της Pontiac

Δωρεάν συλλογή για να κατεβάσετε δωρεάν κινούμενη gifs της Pontiac. Μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα όλες τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις του PowerPoint, για σας σχεδιασμός ιστοσελίδων, για να εμψυχώσει το περιεχόμενο του blog竗䔸ͩ旌瘺Љ䏴ͩ旌瘺Pontiac χρησιμοποιείται για να είναι μια μάρκα του αυτοκινήτου που γεννήθηκε το 1926 ως σύντροφος κάνει για το εμπορικό σήμα Oakland της General Motors, η οποία ήταν επίσης μια μάρκα αυτοκινήτων. Ακόμα κι έτσι, ξεπέρασε γρήγορα μητρική της σε δημοτικότητα, και καταλήξαμε υποσκελίζοντας τη μάρκα Oakland εξ ολοκλήρου από το 1933.

Τέχνες Clip της Pontiac

Κινούμενη εικόνες της Pontiac

Τα καλύτερα gifs της Pontiac να χρησιμοποιούν ως κινούμενη κάρτες ή να μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, Google + ή το Twitter. Pontiac έχει διατεθεί στο εμπόριο και την κατανομή των επιδόσεων της General Motors για πολλά χρόνια, που ειδικεύεται στην κύρια οχήματα επιδόσεων. Pontiac ήταν λίγο πιο δημοφιλείς στον Καναδά, επειδή ήταν στην αγορά ως μια χαμηλή τιμή όχημα για ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της.

Δωρεάν απεικονίσεις Pontiac να χρησιμοποιούν σε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν όλες τις φωτογραφίες και εικονογραφήσεις κινούμενη gifs που θέλετε. Στις 2009, η General Motors ανακοίνωσε ότι θα διακόψει το εμπορικό σήμα Pontiac μέχρι το τέλος του έτους 2010, λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικών προβλημάτων και των προσπαθειών αναδιάρθρωσης, έτσι ώστε να μπορούσε να επικεντρωθεί σε τέσσερις βασικές μάρκες στη Βόρεια Αμερική: Chevrolet, Buick, Cadillac και GMC .

Pontiac

Εικόνες και κινούμενα gifs της Pontiac που μπορείτε να βάλετε σε θέσεις εργασίας, κειμένου και ιστοσελίδων. Γραφικό υλικό για τους σχεδιαστές και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Για τους φοιτητές εικονογράφους, και τους επαγγελματίες. Pontiac έγινε η δεύτερη μάρκα της General Motors έχει εξαλειφθεί σε έξι χρόνια μετά Oldsmobile το 2004. Επίσης, έγινε η ένατη βόρεια αμερικανός μάρκα αυτοκινήτων από το 1987, να καταργηθεί σταδιακά, μετά Merkur, διαβατήριο, Asüna, Geo, Plymouth και την American Motors.

Pontiac γραφικών που έχετε στη διάθεσή σας, αν κάνετε μια ιστοσελίδα του Pontiac ή την εργασία, μια έκθεση ή οποιαδήποτε έγγραφα που απαιτούνται έργα τέχνης. Επιπλέον, το σύνολο γκαλερί μας μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο gifs. Το πρώτο αυτοκίνητο Pontiac εισήχθη το φθινόπωρο του 1907. Το 1909, ο πρόεδρος της General Motors αγόρασε το 50% στο Oakland Motor Company αυτοκίνητο. Αργότερα εκείνο το έτος, η GM αγόρασε το υπόλοιπο 50%. Αυτή η πρώιμη χρήση του ονόματος Pontiac δεν θεωρείται γενικά στην ιστορία της παραγωγής του.